Themabijeenkomsten

Vanaf 1 januari 2023 stopt het Mantelzorgcafé en starten we met Themabijeenkomsten. Tijdens een themabijeenkomst staat steeds een ander onderwerp centraal. Je kunt je over dit onderwerp laten informeren en andere mantelzorgers ontmoeten. Er is gelegenheid om in een ontspannen sfeer samen een kop koffie of thee te drinken en met elkaar uit te wisselen. De themabijeenkomsten zijn voor mantelzorgers van alle leeftijden. De thema’s, data en locaties delen wij in onze nieuwsbrief.

Samenwerkingsverband Gezond Ouder Worden Nijmegen

De themabijeenkomsten worden georganiseerd vanuit het samenwerkingsverband Gezond Ouder Worden Nijmegen. Dit samenwerkingsverband bestaat uit Sterker sociaal werk – Mantelzorg Nijmegen, ZZG Zorggroep, GGD Gelderland Zuid, Gemeente Nijmegen, Netwerk 100, NEO Huisartsenzorg en Bindkracht10.

Op de hoogte blijven

Wij sturen een paar keer per jaar e-mailberichten met daarin belangrijk nieuws voor mantelzorgers en berichten over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen. Hier staat ook informatie in over onze cursussen en activiteiten voor jonge en volwassen mantelzorgers. Wil je deze e-mailberichten ontvangen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in.

Informatie over deze cursussen en activiteiten delen wij ook op onze Facebookpagina. Je kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst.