Themabijeenkomsten

Vanaf 1 januari 2023 stopt het Mantelzorgcafé en starten we met Themabijeenkomsten. Tijdens een themabijeenkomst staat steeds een ander onderwerp centraal. U kunt zich over dit onderwerp laten informeren en andere mantelzorgers ontmoeten. Er is gelegenheid om in een ontspannen sfeer samen een kop koffie of thee te drinken en met elkaar uit te wisselen. De themabijeenkomsten zijn voor mantelzorgers van alle leeftijden.

In 2023 staan de volgende themabijeenkomsten gepland

  • 23 maart van 19.30 tot 21.30 – ‘Regelingen in de gemeente Nijmegen’
  • 11 mei van 19.30 tot 21.30 – ‘Ouder en (zorgintensief) kind’
  • 7 september van 14.00 tot 16.00 – ‘Rouw en verlies’
  • 9 november van 19.30 tot 21.30 – ‘Even aan uzelf denken’

De exacte locaties volgen in 2023.

 

Aanmelden

Aanmelden is gewenst. Graag ontvangen wij uw aanmelding tot 3 dagen voor de themabijeenkomst. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@mantelzorg-nijmegen.nl

Samenwerkingsverband Gezond Ouder Worden Nijmegen

De themabijeenkomsten worden georganiseerd vanuit het samenwerkingsverband Gezond Ouder Worden Nijmegen. Dit samenwerkingsverband bestaat uit Sterker sociaal werk – Mantelzorg Nijmegen, ZZG Zorggroep, GGD Gelderland Zuid, Gemeente Nijmegen, Netwerk 100, NEO Huisartsenzorg en Bindkracht10.

Corona

In verband met het coronavirus zijn er een aantal spelregels voor deelname. U vindt de spelregels hier. Wij gaan er vanuit dat wij u kunnen ontvangen. Mocht het coronavirus zorgen voor nieuwe maatregelen waardoor het onverhoopt niet door kan gaan dan zullen wij dit delen in onze nieuwsbrief, op Instagram en op Facebook.

Op de hoogte blijven

In onze nieuwsbrief delen wij belangrijk nieuws voor mantelzorgers, berichten over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen en informatie over onze cursussen en activiteiten voor jonge- en volwassen mantelzorgers. Informatie over o.a. deze cursussen en activiteiten delen wij ook op onze Instagram- en Facebookpagina.

Op Instagram kunt u ons ‘volgen’ en op Facebook kunt u ons ‘liken’. U kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Onze nieuwsbrief kunt u toegestuurd krijgen. Wilt u deze voortaan ontvangen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: