Voor

Zorgen voor een naaste met een psychische kwetsbaarheid kan een grote druk leggen op je eigen leven. Misschien noem je jezelf geen mantelzorger, maar je bent het wel. Waarschijnlijk check je regelmatig hoe het met jouw naaste gaat, bied je emotionele steun en ben je alert op signalen. Vaak maak je je veel zorgen. Het kan moeilijk zijn om de zorgen over jouw naaste met een ander te delen. Het gevolg kan zijn dat je het voor jezelf houdt en je je steeds meer isoleert. Niet voor niets zijn mantelzorgers die zorgen voor een naaste met psychische problematiek, de meest overbelaste groep mantelzorgers. Het is belangrijk om oog te hebben voor jouw eigen welzijn en gezondheid. Je kunt hiervoor bij ons terecht. Wij hebben extra aandacht voor ondersteuning aan GGZ-mantelzorgers.

Mantelzorg Nijmegen

Lees hier hoe wij voor jou van betekenis kunnen zijn.

Op de hoogte blijven

In onze nieuwsbrief delen wij belangrijk nieuws voor mantelzorgers, berichten over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen en informatie over onze cursussen en activiteiten voor jonge- en volwassen mantelzorgers. Informatie over o.a. deze cursussen en activiteiten delen wij ook op onze Instagram- en Facebookpagina.

Op Instagram kun je ons ‘volgen’ en op Facebook kun je ons ‘liken’. Je kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Onze nieuwsbrief kun je toegestuurd krijgen. Wil je deze voortaan ontvangen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in.