Voor

Zorgen voor een naaste met een psychische kwetsbaarheid kan een grote druk leggen op uw eigen leven. Misschien noemt u zichzelf geen mantelzorger, maar u bent het wel. Waarschijnlijk checkt u regelmatig hoe het met uw naaste gaat, biedt u emotionele steun en bent u alert op signalen. Vaak maakt u zich veel zorgen. Het kan moeilijk zijn om de zorgen over uw naaste met een ander te delen. Het gevolg kan zijn dat u het voor uzelf houdt en u zich steeds meer isoleert. Niet voor niets zijn mantelzorgers die zorgen voor een naaste met psychische problematiek, de meest overbelaste groep mantelzorgers. Het is belangrijk om oog te hebben voor uw eigen welzijn en gezondheid. U kunt hiervoor bij ons terecht. Wij hebben extra aandacht voor ondersteuning aan GGZ-mantelzorgers.   

Mantelzorg Nijmegen

Lees hier hoe wij voor u van betekenis kunnen zijn.

Op de hoogte blijven

In onze nieuwsbrief delen wij belangrijk nieuws voor mantelzorgers, berichten over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen en informatie over onze cursussen en activiteiten voor jonge- en volwassen mantelzorgers. Informatie over o.a. deze cursussen en activiteiten delen wij ook op onze Instagram- en Facebookpagina.

Op Instagram kunt u ons ‘volgen’ en op Facebook kunt u ons ‘liken’. U kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Onze nieuwsbrief kunt u toegestuurd krijgen. Wilt u deze voortaan ontvangen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: