Verhalen

Luister naar Ria

Ria vertelt in onderstaand filmpje hoe een familievertrouwenspersoon haar heeft geholpen. Haar man kampt met zware depressies en fobieën. Zo ging de familievertrouwenspersoon mee naar de psycholoog en dacht hij actief mee naar oplossingen.

Lees het verhaal van Liesbeth

Liesbeth van der Meer (55) en haar man hebben twee geadopteerde dochters. De jongste, Julia (20), woont nog thuis. Zij heeft een hechtingsstoornis en vermoedelijk een vorm van autisme. Liesbeth vertelt hoe het is om mantelzorger te zijn voor een volwassen dochter met psychische problemen. Lees hier haar verhaal.

Deel jouw verhaal

Wil jij jouw verhaal delen op onze website? Neemt dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven

In onze nieuwsbrief delen wij belangrijk nieuws voor mantelzorgers, berichten over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen en informatie over onze cursussen en activiteiten voor jonge- en volwassen mantelzorgers. Informatie over o.a. deze cursussen en activiteiten delen wij ook op onze Instagram- en Facebookpagina.

Op Instagram kunt u ons ‘volgen’ en op Facebook kunt u ons ‘liken’. U kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Onze nieuwsbrief kunt u toegestuurd krijgen. Wilt u deze voortaan ontvangen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in.