Mantelzorg Nijmegen

U kunt bij ons terecht wanneer u behoefte heeft aan een luisterend oor, het bespreken van uw zorgen en mogelijke oplossingen hiervoor. Een gesprek kan gaan over het behouden of terugvinden van uw balans in combinatie met uw zorgtaken. Of over praktische zaken zoals bijvoorbeeld respijtzorg en de regelingen van de gemeente Nijmegen. Maar ook wanneer u iemand nodig heeft die kan meedenken over de nodige zorg en ondersteuning. Wij kunnen u hierbij ondersteunen.

Wij kunnen u ondersteunen via e-mail, door te bellen of door ergens met u af te spreken. Mocht een vraag niet bij ons thuishoren, dan kijken wij samen met u waar u wel terecht kunt met deze vraag.

MantelzorgNL 
Als mantelzorger wilt u weten waar u rekening mee moet houden in de zorg voor uw naaste; wat kan wel en wat kan niet? Op de website van MantelzorgNL leest u alles over mantelzorg.

Contact 
U kunt contact opnemen met Marie Louise van der Ploeg. Zij heeft vaker contact met mantelzorgers met een migratie-achtergrond. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met Hester Siemons, Jehzira Huwaë of Loes Hendrickx. U vindt hier onze contactgegevens. Wilt u graag meer weten over ons, wie wij zijn en wat onze achtergrond is, lees het dan hier.

Links en folder
Onder websites en meer vindt u handige links en de folder voor mantelzorgers met een migratie-achtergrond.

Op de hoogte blijven

In onze nieuwsbrief delen wij belangrijk nieuws voor mantelzorgers, berichten over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen en informatie over onze cursussen en activiteiten voor jonge- en volwassen mantelzorgers. Informatie over o.a. deze cursussen en activiteiten delen wij ook op onze Instagram- en Facebookpagina.

Op Instagram kunt u ons ‘volgen’ en op Facebook kunt u ons ‘liken’. U kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Onze nieuwsbrief kunt u toegestuurd krijgen. Wilt u deze voortaan ontvangen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in.