Team

Team Mantelzorg Nijmegen bestaat uit Marie Louise van der Ploeg, Jehzira Huwaë en Iris Vos. Daarnaast wordt het team beleidsmatig ondersteund door Conny van der Aalsvoort.

 

Marie Louise van der Ploeg

Marie Louise is 50+ en van origine welzijnswerker. Ze is een bezige bij die je overal tegenkomt in Nijmegen. Naast haar werk als Mantelzorgconsulent is ze actief bij diverse bewonersinitiatieven die bijdragen aan de leefbaarheid. Ze is vrijwilliger bij het Centrum voor Ontmoeting In Levensvragen (COiL). Ze fietst in het kader van “Fietsen Alle Jaren Nijmegen” met mensen die dat zelf niet meer kunnen met een “riksja-fiets”. Daarnaast maakt ze in haar vrije tijd kaarsen, die ze verkoopt voor het goede doel.

Marie Louise houdt spreekuren op diverse locaties.

Ook organiseert ze de Mantelzorgsalons en ze beheert onze nieuwsbrief.

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
E-mailadres: m.vanderploeg@sterker.nl
Mobiel telefoonnummer:
06 – 57397901

Jehzira Huwaë

Jehzira is ondanks haar jonge leeftijd al gepokt en gemazeld als Mantelzorgconsulent. Jehzira heeft daarnaast jarenlang diverse ontmoetingsactiviteiten georganiseerd en bewoners begeleid bij initiatieven. Kortom, ze is van vele markten thuis. Ze komt zelf uit een Molukse familie waar mantelzorgers een belangrijke rol spelen in het welzijn van haar oma.

Jehzira’s deskundigheid betreft onder andere jonge mantelzorgers. Ze geeft en organiseert hierover workshops en speciale lessen op het middelbaar onderwijs en beroepsopleidingen.

Jehzira houdt spreekuren op diverse locaties. Speciaal voor jonge mantelzorgers houdt ze ook een spreekuur bij het ROC Nijmegen.

Ook organiseert ze de Dag van de Mantelzorg in Nijmegen en ze beheert onze Facebookpagina.

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
E-mailadres: j.huwae@sterker.nl
Mobiel telefoonnummer:
06 – 10351333

Iris Vos

Iris heeft als o.a. coördinerend en ambulant begeleidster in haar loopbaan veel samen gewerkt met families en gezinnen waar er sprake was van psychiatrische problematiek, verslaving, lvb en/of autisme. Daarnaast heeft ze gewerkt met mensen die dementie hebben én heeft ze binnen haar familie van dichtbij ervaren hoe het is om mantelzorger te zijn . Iris versterkt het team door zich te binden aan de mantelzorgers van deelnemers die naar de Deel De Dag locaties van Sterker sociaal werk gaan. Ze ondersteunt de mantelzorgers daarvan en kan nauw betrokken zijn bij een (vervolg) traject wanneer deelname niet meer mogelijk is.

Conny van der Aalsvoort

Conny heeft jarenlang ervaring als stafmedewerker. Ze is een echte netwerker is daardoor goed op de hoogte van wat er zich afspeelt in de stad  en wie waar mee bezig is. Haar expertise beslaat o.a. diversiteit en informele zorg (ondersteuning door zorgvrijwilligers).

Conny is niet alleen onze beleidsadviseur maar kan ook ingezet worden door overheden en  andere organisaties voor hulp en advies bij het opstellen en invoeren van mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid.

Werkdagen: dinsdag, woensdag en donderdag.
E-mailadres: c.vanderaalsvoort@sterker.nl

U kunt natuurlijk ook een e-mailbericht sturen naar het algemene e-mailadres info@mantelzorg-nijmegen.nl.

 

Ambassadeur

Mantelzorg Nijmegen wordt ondersteund door een Jonge Mantelzorger Ambassadeur, Hendrick van Oldenbeek. Vanwege verhuizingen hebben we helaas afscheid moeten nemen van Shyrania Coffie en Sander Rinaldi.
Hendrick komt uit een thuissituatie waar er sprake is van zorg. Hij heeft het hartstikke druk maar toch heeft hij ergens de tijd en energie gevonden om ook iets voor andere jonge mantelzorgers te willen betekenen. Ben jij ook een jonge mantelzorger en ben je nieuwsgierig naar wat een ambassadeur zijn betekent? Neem dan contact met ons op!

 

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: