Activiteiten

Heeft u de behoefte om andere mantelzorgers te ontmoeten? Kunt u voor emotionele steun als mantelzorger moeilijk bij familie of vrienden terecht? Of wilt u niet altijd een beroep doen op dezelfde mensen? Dan is lotgenotencontact misschien iets voor u. Dit zijn bijeenkomsten voor mensen die net als u mantelzorger zijn.

Lotgenotencontact betekent voor u:

  • Praten met mensen die in een vergelijkbare situatie zitten, zodat u steun krijgt
  • Uw verhaal vertellen aan mensen die ervoor open staan
  • Ontdekken dat er anderen zijn met dezelfde gevoelens van eenzaamheid of onzekerheid
  • Tips uitwisselen over de zorg, bijvoorbeeld over mogelijkheden om extra hulp te krijgen
  • Vertellen of leren hoe om te gaan met spanning en stress
  • Informatie vergaren over bepaalde thema’s die voor u van belang kunnen zijn

Op de hoogte blijven

Mantelzorg Nijmegen verstuurt een digitale nieuwsbrief en plaatst berichten op de Facebookpagina. U leest hier meer over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen, belangrijk nieuws voor mantelzorgers en de activiteiten die Mantelzorg Nijmegen zelf of mede organiseert voor mantelzorgers.

Facebook
U kunt op onze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Als u zelf actief bent op Facebook dan kunt u onze pagina ‘liken’ zodat de berichten die wij delen voortaan bij u onder de aandacht worden gebracht.

Nieuwsbrief
Wij verzenden onze nieuwsbrief alleen digitaal. Wilt u deze voortaan ontvangen, stuur ons dan een e-mail met dit verzoek of vul het contactformulier in.
Alle nieuwsbrieven zijn overigens terug te vinden op onze website.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: