Activiteiten

Mantelzorg Nijmegen organiseert jaarlijks in principe meerdere activiteiten voor mantelzorgers. De Week van de Jonge Mantelzorger (in juni) en de Dag van de Mantelzorg (in november) zijn op vaste momenten in het jaar. Andere activiteiten vinden willekeurig door het jaar heen plaats. Mantelzorg Nijmegen verzorgt twee keer per jaar een thema tijdens het Mantelzorgcafé en twee à drie keer per jaar organiseert zij een andere activiteit. Deze activiteiten bestaan altijd uit een combinatie van gezelligheid, ontspanning en informatie.

Tijdens deze activiteiten kunt u:

  • mantelzorgers ontmoeten die in een vergelijkbare situatie zitten
  • ervaringen met mantelzorgers delen en hier mogelijk steun uit halen
  • tips uitwisselen
  • informatie vergaren over bepaalde thema’s die voor u van belang kunnen zijn

Via onze digitale nieuwsbrief en onze Facebookpagina worden de data en thema’s van de activiteiten bekend gemaakt.

Op de hoogte blijven

Mantelzorg Nijmegen verstuurt een digitale nieuwsbrief en plaatst berichten op haar Facebookpagina. U leest hier meer over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen, belangrijk nieuws voor mantelzorgers en de activiteiten die Mantelzorg Nijmegen zelf of mede organiseert voor mantelzorgers.  

Facebook
U kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die Mantelzorg Nijmegen op haar Facebookpagina heeft geplaatst. Als u zelf actief bent op Facebook dan kunt u deze pagina ‘liken’ zodat de berichten die worden gedeeld voortaan bij u onder de aandacht worden gebracht.

Nieuwsbrief
Mantelzorg Nijmegen verzendt haar nieuwsbrief alleen digitaal. Wilt u deze voortaan ontvangen, stuur Mantelzorg Nijmegen dan een e-mail met dit verzoek of vul het contactformulier in. Alle nieuwsbrieven zijn overigens terug te vinden op onze website. 

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: