Activiteiten

Mantelzorg Nijmegen organiseert activiteiten in het kader van de Week van de Jonge Mantelzorger (in juni) en de Dag van de Mantelzorg (in november). Daarnaast organiseert zij i.s.m. ZZG Zorggroep het Mantelzorgcafé.
Lees hier meer over de Week van de Jonge Mantelzorger, de Dag van de Mantelzorg en het Mantelzorgcafé.

In verband met het coronavirus hebben we een aantal spelregels voor deelname aan activiteiten van Mantelzorg Nijmegen nog even op een rijtje gezet:

  1. Blijf thuis als u klachten heeft die passen bij het coronavirus.
  2. Zorg dat u niet eerder dan 10 minuten voor aanvang aanwezig bent.
  3. Desinfecteer uw handen.
  4. Schud geen handen, geef elkaar de ruimte en houd tenminste 1,5 meter afstand.

Op de hoogte blijven 

Mantelzorg Nijmegen verstuurt een digitale nieuwsbrief en plaatst berichten op haar Facebookpagina. U leest hier meer over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen, belangrijk nieuws voor mantelzorgers, het programma van het Mantelzorgcafé en informatie over andere activiteiten.  

Facebook 
U kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die Mantelzorg Nijmegen op haar Facebookpagina heeft geplaatst. Als u zelf actief bent op Facebook dan kunt u deze pagina ‘liken’ zodat de berichten die worden gedeeld voortaan bij u onder de aandacht worden gebracht. 

Nieuwsbrief 
Mantelzorg Nijmegen verzendt haar nieuwsbrief alleen digitaal. Wilt u deze voortaan ontvangen, stuur Mantelzorg Nijmegen dan een e-mail met dit verzoek of vul het contactformulier in. Alle nieuwsbrieven zijn overigens terug te vinden op onze website.  

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: