Activiteiten

Mantelzorg Nijmegen organiseert jaarlijks meerdere activiteiten voor mantelzorgers. De Dag van de Mantelzorg (in november) en de Week van de Jonge Mantelzorger (in juni) zijn op vaste momenten. Andere activiteiten worden verdeeld over het jaar georganiseerd: Mantelzorg Nijmegen verzorgt 2 keer per jaar een thema tijdens het Mantelzorgcafé en 2 á 3 keer per jaar organiseert zij een bijeenkomst op een ander moment en locatie. Deze bijeenkomsten bestaan altijd uit een combinatie van gezelligheid, ontspanning en informatie. De thema’s van deze bijeenkomsten worden aangekondigd via onze digitale nieuwsbrief en via onze Facebookpagina. 

Afhankelijk van wat wij van mantelzorgers horen, waar de vragen en behoeftes liggen, organiseren of faciliteiten wij (indien mogelijk en bij voldoende aanmeldingen) bijvoorbeeld een mindfulnesstraining of een gespreksgroep. Mocht u interesse hebben in een van deze activiteiten of een andere activiteit, maak uw interesse dan bij ons kenbaar. Vul hiervoor het contactformulier in.

Op de hoogte blijven

Mantelzorg Nijmegen houdt u op de hoogte van activiteiten die zij zelf of mede organiseert door middel van een digitale nieuwsbrief en de Facebookpagina.

Facebook
U kunt op onze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Als u zelf actief bent op Facebook dan kunt u onze pagina ‘liken’ zodat de berichten die wij delen voortaan bij u onder de aandacht worden gebracht.

Nieuwsbrief
Wij verzenden onze nieuwsbrief alleen digitaal. Wilt u deze voortaan ontvangen, stuur ons dan een e-mail met dit verzoek of vul het contactformulier in.
Als u niet in het bezit bent van een e-mailadres dan kunt u de Stip in uw wijk bezoeken en daar vragen of ze de nieuwsbrief voor u willen uitdraaien. Alle nieuwsbrieven zijn overigens terug te vinden op onze website.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: