Dag van de Mantelzorg

Ieder jaar op 10 november is de Dag van de Mantelzorg. Op en rondom deze dag wordt er landelijk extra aandacht gevraagd voor mantelzorgers, zo ook in Nijmegen.

Als wij een activiteit op of rondom de Dag van de Mantelzorg organiseren dan komt dit hier te staan. Het kan ook zijn dat wij geen activiteit organiseren maar de mantelzorgers die bij ons bekend zijn een kleine traktatie toesturen. Wat wij sturen blijft een verrassing tot op de dag zelf. Wil jij er zeker van zijn dat ook jij iets toegestuurd krijgt als we de Dag van de Mantelzorg op deze manier invullen, zorg dan dat jouw adresgegevens bij ons kloppen. Je kunt dit altijd bij ons controleren door contact met ons op te nemen. Jouw adresgegevens kunnen tot twee maanden vóór de Dag van de Mantelzorg nog aangepast worden.

Op de hoogte blijven

In onze nieuwsbrief delen wij belangrijk nieuws voor mantelzorgers, berichten over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen en informatie over onze cursussen en activiteiten voor jonge- en volwassen mantelzorgers. Informatie over o.a. deze cursussen en activiteiten delen wij ook op onze Instagram- en Facebookpagina.

Op Instagram kun je ons ‘volgen’ en op Facebook kun je ons ‘liken’. Je kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Onze nieuwsbrief kun je toegestuurd krijgen. Wil je deze voortaan ontvangen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in.