Dag van de Mantelzorg

Op 10 november is het de landelijke Dag van de Mantelzorg. Op deze bijzondere dag doen wij ieder jaar ons best om op een passende manier stil te staan bij de onmisbare rol van mantelzorgers. Wij proberen u en andere Nijmeegse mantelzorgers op deze speciale dag in het zonnetje te zetten. Hoe wij invulling geven aan de Dag van de Mantelzorg is ieder jaar weer een verrassing.

Op de hoogte blijven

Wij versturen een digitale nieuwsbrief en wij plaatsen berichten op onze Facebookpagina. U leest hier meer over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen, belangrijk nieuws voor mantelzorgers, het programma van het Mantelzorgcafé, informatie over andere activiteiten en de Dag van de Mantelzorg.

Facebook
U kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Als u zelf actief bent op Facebook dan kunt u onze Facebookpagina ‘liken’ zodat de berichten die worden gedeeld voortaan bij u onder de aandacht worden gebracht.

Nieuwsbrief
Wij verzenden onze nieuwsbrief alleen digitaal. Wilt u deze nieuwsbrief voortaan ook toegestuurd krijgen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Alle nieuwsbrieven zijn overigens terug te vinden op onze website.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: