Dag van de Mantelzorg

Op 10 november is het de landelijke Dag van de Mantelzorg. Op deze bijzondere dag doet Mantelzorg Nijmegen ieder jaar haar best om op een passende manier stil te staan bij de onmisbare rol van mantelzorgers en zij probeert mantelzorgers op een leuke manier in het zonnetje te zetten. Hoe Mantelzorg Nijmegen invulling geeft aan de Dag van de Mantelzorg is ieder jaar weer een verassing.

Op de hoogte blijven 

Mantelzorg Nijmegen verstuurt een digitale nieuwsbrief en plaatst berichten op haar Facebookpagina. U leest hier meer over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen, belangrijk nieuws voor mantelzorgers, het programma van het Mantelzorgcafé en informatie over andere activiteiten.  

Facebook 
U kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die Mantelzorg Nijmegen op haar Facebookpagina heeft geplaatst. Als u zelf actief bent op Facebook dan kunt u deze pagina ‘liken’ zodat de berichten die worden gedeeld voortaan bij u onder de aandacht worden gebracht. 

Nieuwsbrief 
Mantelzorg Nijmegen verzendt haar nieuwsbrief alleen digitaal. Wilt u deze voortaan ontvangen, stuur Mantelzorg Nijmegen dan een e-mail met dit verzoek of vul het contactformulier in. Alle nieuwsbrieven zijn overigens terug te vinden op onze website.  

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: