Dag van de Mantelzorg

Op 10 november is het de landelijke Dag van de Mantelzorg. Op deze bijzondere dag worden mantelzorgers extra in het zonnetje gezet. In Nijmegen besteden we hier ieder jaar opnieuw aandacht aan.

Uit een enquete die we in 2016 onder mantelzorgers hebben gehouden, kwam naar voren dat mantelzorgers elkaar graag willen ontmoeten, willen ontspannen, ervaringen uit willen wisselen en gezamenlijk willen eten. Hier willen we graag gehoor aan geven. In november 2018 hebben we met 150 Nijmeegse mantelzorgers heerlijk gegeten bij restaurant De Hemel. De locatie van de Dag van de Mantelzorg in 2019 is nog een verassing.

Voor wie
Bent u mantelzorger en woonachtig in de Gemeente Nijmegen? Woont u niet in Nijmegen maar zorgt u voor iemand die deelneemt aan Deel de Dag van Sterker sociaal werk? Dan bent u van harte welkom op de Nijmeegse Dag van de Mantelzorg. Houdt onze website en Facebookpagina in de gaten om te zien wanneer we de Dag van de Mantelzorg in Nijmegen organiseren en wat het programma is.

Aanmeldperiode
Aanmelden voor de Dag van de Mantelzorg is nog niet mogelijk.

Op de hoogte blijven

We houden mantelzorgers op de hoogte van de activiteiten die wij zelf of mede organiseren door middel van onze digitale nieuwsbrief en onze Facebookpagina.

Facebook
U kunt op onze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebook pagina hebben geplaatst. Als u zelf actief bent op Facebook dan kunt u onze pagina ‘liken’ zodat de berichten die wij delen voortaan bij u onder de aandacht worden gebracht.

Nieuwsbrief
Wij verzenden onze nieuwsbrief alleen digitaal. Wilt u deze voortaan ontvangen, stuur ons dan een e-mail met dit verzoek of vul het contactformulier in. Als u niet in het bezit bent van een e-mailadres dan kunt u de Stip in uw wijk bezoeken en daar vragen of ze de nieuwsbrief voor u willen uitdraaien. Alle nieuwsbrieven zijn terug te vinden op onze website. U kunt er ook voor kiezen om de folder voor de Dag van de Mantelzorg per post thuis gestuurd te krijgen. Vul hiervoor het contactformulier in.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: