Dag van de Mantelzorg

Ieder jaar op 10 november is de Dag van de Mantelzorg. Op en rondom deze dag wordt er landelijk extra aandacht gevraagd voor mantelzorgers. Overal worden er activiteiten georganiseerd speciaal voor mantelzorgers, zo ook in Nijmegen.

Wanneer bekend is wat wij op of rondom de Dag van de Mantelzorg organiseren komt dit hier te staan. Wij delen dit dan ook in onze nieuwsbrief, op Instagram en op Facebook

Op de hoogte blijven

In onze nieuwsbrief delen wij belangrijk nieuws voor mantelzorgers en berichten over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen. We delen hier ook het programma van het Mantelzorgcafé en informatie over andere activiteiten voor volwassen- en jonge mantelzorgers. Op Instagram en Facebook delen wij met name het programma van het Mantelzorgcafé en informatie over andere activiteiten die wij organiseren.

Op Instagram kunt u ons ‘volgen’ en op Facebook kunt u ons ‘liken’. U kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Onze nieuwsbrief kunt u toegestuurd krijgen. Wilt u deze voortaan ontvangen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: