Dag van de Mantelzorg

Op 10 november is het de landelijke Dag van de Mantelzorg. Op deze bijzondere dag worden mantelzorgers extra in het zonnetje gezet. In Nijmegen willen we hier ieder jaar opnieuw aandacht aan besteden. Helaas moeten we rekening houden met het coronavirus. In verband met het coronavirus heeft de overheid verscherpte maatregelen moeten treffen. Mantelzorg Nijmegen heeft daarom helaas moeten besluiten om rondom de Dag van de Mantelzorg op 10 november alle activiteiten te annuleren. Klik hier voor de nieuwsbrief met daarin meer informatie over dit besluit.

Op de hoogte blijven

Mantelzorg Nijmegen verstuurt een digitale nieuwsbrief en plaatst berichten op de Facebookpagina. U leest hier meer over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de  gemeente Nijmegen, belangrijk nieuws voor mantelzorgers en de activiteiten die Mantelzorg Nijmegen zelf of mede organiseert voor mantelzorgers.  

Facebook
U kunt op onze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Als u zelf actief bent op Facebook dan kunt u onze pagina ‘liken’ zodat de berichten die wij delen voortaan bij u onder de aandacht worden gebracht.

Nieuwsbrief
Wij verzenden onze nieuwsbrief alleen digitaal. Wilt u deze voortaan ontvangen, stuur ons dan een e-mail met dit verzoek of vul het contactformulier in. Alle nieuwsbrieven zijn overigens terug te vinden op onze website. 

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: