Dag van de Mantelzorg

Op 10 november is het de landelijke Dag van de Mantelzorg. Op deze bijzondere dag worden mantelzorgers extra in het zonnetje gezet. In Nijmegen besteden we hier ieder jaar opnieuw aandacht aan.

Dag van de Mantelzorg 2020

De datum en locatie van de Dag van de Mantelzorg in 2020 is nog een verassing.

Voor wie
Bent u mantelzorger en woonachtig in de gemeente Nijmegen? Woont u niet in Nijmegen maar zorgt u voor iemand die deelneemt aan Deel de Dag van Sterker sociaal werk? Dan bent u van harte welkom op de Nijmeegse Dag van de Mantelzorg. Houdt onze website en Facebookpagina in de gaten om te zien wanneer we de Dag van de Mantelzorg in Nijmegen organiseren en wat het programma is.

Aanmeldperiode
De aanmeldperiode is van maandag 19 oktober t/m donderdag 22 oktober. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar en de volgorde van aanmelding is bepalend. Telefonisch aanmelden is mogelijk van 09.00 uur tot 15.00 uur door te bellen naar 088 – 00 17 127. Aanmelden is ook mogelijk via e-mail door uw naam en telefoonnummer te e-mailen naar info@mantelzorg-nijmegen.nl Wanneer u teruggebeld bent is de aanmelding afgerond.

Op de hoogte blijven

Mantelzorg Nijmegen verstuurt een digitale nieuwsbrief en plaatst berichten op de Facebookpagina. U lees hier o.a. meer over de Dag van de Mantelzorg.

Facebook
U kunt op onze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Als u zelf actief bent op Facebook dan kunt u onze pagina ‘liken’ zodat de berichten die wij delen voortaan bij u onder de aandacht worden gebracht.

Nieuwsbrief
Wij verzenden onze nieuwsbrief alleen digitaal. Wilt u deze voortaan ontvangen, stuur ons dan een e-mail met dit verzoek of vul het contactformulier in. Als u niet in het bezit bent van een e-mailadres dan kunt u de Stip in uw wijk bezoeken en daar vragen of ze de nieuwsbrief voor u willen uitdraaien. Alle nieuwsbrieven zijn overigens terug te vinden op onze website. U kunt er ook voor kiezen om de folder voor de Dag van de Mantelzorg per post thuis gestuurd te krijgen. Vul hiervoor het contactformulier in.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: