U bent er voor een ander, wij zijn er voor u!

Zorgen voor een naaste is voor de meeste mensen vanzelfsprekend. Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met mantelzorg: u bent mantelzorger, u wordt mantelzorger of u heeft in de toekomst hulp van een mantelzorger nodig.

Bij mantelzorg zorgt u voor uw naaste die langdurig ziek is, een beperking, verslaving of psychische problemen heeft. Het kan gaan om uw partner, een van uw kinderen, uw broer of zus, een van uw ouders, een ander familielid, een goede vriend(in) of een kennis. De zorg kan intensief zijn. U kunt zorgen voor een naaste die bij u thuis woont, een naaste die zelfstandig woont of een naaste die in een zorginstelling woont. Als mantelzorger wordt u niet betaald. U zorgt soms 24 uur per dag en u kunt hier niet zomaar mee stoppen.

Lees hier hoe wij voor u van betekenis kunnen zijn.

 

Folders

Wij hebben folders voor mantelzorgers, jonge mantelzorgers en professionals. Er is ook een folder over respijtzorg en er is een flyer over het Mantelzorgcafé. Deze folders en flyer zijn hier terug te vinden.

 

 

 

Op de hoogte blijven

Wij versturen een digitale nieuwsbrief en wij plaatsen berichten op onze Facebookpagina. U leest hier meer over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen, belangrijk nieuws voor mantelzorgers, het programma van het Mantelzorgcafé en informatie over andere activiteiten.

Facebook
U kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Als u zelf actief bent op Facebook dan kunt u onze Facebookpagina ‘liken’ zodat de berichten die worden gedeeld voortaan bij u onder de aandacht worden gebracht.

Nieuwsbrief
Wij verzenden onze nieuwsbrief alleen digitaal. Wilt u deze nieuwsbrief voortaan ook toegestuurd krijgen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Alle nieuwsbrieven zijn overigens terug te vinden op onze website.

 

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: