U bent er voor een ander, wij zijn er voor u!

Zorgen voor een naaste is voor de meeste mensen vanzelfsprekend. Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met mantelzorg: u bent mantelzorger, u wordt mantelzorger of u heeft in de toekomst hulp van een mantelzorger nodig. Bij mantelzorg zorgt u voor een hulpbehoevende naaste. Het kan gaan om uw partner, een van uw kinderen, uw broer of zus, een van uw ouders, een ander familielid, een goede vriend of vriendin of een kennis. De zorg kan intensief maar ook minder intensief zijn. U kunt zorgen voor iemand die bij u thuis woont, iemand die zelfstandig woont of iemand die in een zorginstelling woont. Als mantelzorger wordt u niet betaald. U zorgt soms 24 uur per dag en u kunt hier niet zomaar mee stoppen.

Folders

Mantelzorg Nijmegen heeft een folder voor mantelzorgers, een folder voor jonge mantelzorgers en een folder voor professionals. Deze folders zijn hier terug te vinden.

Op de hoogte blijven 

Mantelzorg Nijmegen verstuurt een digitale nieuwsbrief en plaatst berichten op haar Facebookpagina. U leest hier meer over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen, belangrijk nieuws voor mantelzorgers, het programma van het Mantelzorgcafé en informatie over andere activiteiten.  

Facebook 
U kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die Mantelzorg Nijmegen op haar Facebookpagina heeft geplaatst. Als u zelf actief bent op Facebook dan kunt u deze pagina ‘liken’ zodat de berichten die worden gedeeld voortaan bij u onder de aandacht worden gebracht. 

Nieuwsbrief 
Mantelzorg Nijmegen verzendt haar nieuwsbrief alleen digitaal. Wilt u deze voortaan ontvangen, stuur Mantelzorg Nijmegen dan een e-mail met dit verzoek of vul het contactformulier in. Alle nieuwsbrieven zijn overigens terug te vinden op onze website.  

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: