Mantelzorg Nijmegen

Je kunt bij ons terecht wanneer je behoefte hebt aan een luisterend oor, het bespreken van jouw zorgen en mogelijke oplossingen hiervoor. Een gesprek kan gaan over het behouden of terugvinden van jouw balans in combinatie met je zorgtaken. Of over praktische zaken zoals bijvoorbeeld respijtzorg en de regelingen van de gemeente Nijmegen. Maar ook wanneer je iemand nodig hebt die kan meedenken over de nodige zorg en ondersteuning. Wij kunnen je hierbij ondersteunen.

Wij kunnen je ondersteunen via e-mail, door te bellen of door ergens met je af te spreken. Mocht een vraag niet bij ons thuishoren, dan kijken wij samen met jou waar je wel terecht kunt met deze vraag.

MantelzorgNL 
Als mantelzorger wil je weten waar je rekening mee moet houden in de zorg voor jouw naaste; wat kan wel en wat kan niet? Op de website van MantelzorgNL lees je alles over mantelzorg.

Contact 
Je kunt contact opnemen met Hester Siemons. Zij heeft vaker contact met GGZ-mantelzorgers. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met Marie Louise van der Ploeg, Jehzira Huwaë of Loes Hendrickx. Je vindt hier onze contactgegevens. Wil je graag meer weten over ons, wie wij zijn en wat onze achtergrond is, lees het dan hier.

Tips, links en folder
Op de website van MantelzorgNL vind je tips die je mogelijk kunnen helpen. Onder websites en meer vind je handige links en de folder voor GGZ-mantelzorgers.

Op de hoogte blijven

In onze nieuwsbrief delen wij belangrijk nieuws voor mantelzorgers, berichten over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen en informatie over onze cursussen en activiteiten voor jonge- en volwassen mantelzorgers. Informatie over o.a. deze cursussen en activiteiten delen wij ook op onze Instagram- en Facebookpagina.

Op Instagram kunt u ons ‘volgen’ en op Facebook kunt u ons ‘liken’. U kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Onze nieuwsbrief kunt u toegestuurd krijgen. Wilt u deze voortaan ontvangen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in.