Mantelzorg Nijmegen

U kunt bij ons terecht wanneer u behoefte heeft aan een luisterend oor, het bespreken van uw zorgen en mogelijke oplossingen hiervoor. Een gesprek kan gaan over het behouden of terugvinden van uw balans in combinatie met uw zorgtaken. Of over praktische zaken zoals bijvoorbeeld respijtzorg en de regelingen van de gemeente Nijmegen. Maar ook wanneer u iemand nodig heeft die kan meedenken over de nodige zorg en ondersteuning. Wij kunnen u hierbij ondersteunen.

Wij kunnen u ondersteunen via e-mail, door te bellen of door ergens met u af te spreken. Mocht een vraag niet bij ons thuishoren, dan kijken wij samen met u waar u wel terecht kunt met deze vraag.

Corona
Ook in deze coronatijd zijn wij bereikbaar voor vragen of voor een ondersteunend gesprek. Zoals hierboven wordt genoemd kunnen wij u ondersteunen via e-mail, door te bellen of door ergens met u af te spreken. Wanneer uw of onze voorkeur uitgaat naar een fysieke afspraak, dan kijken wij samen of dit op een veilige manier mogelijk is. 

MantelzorgNL 
Als mantelzorger wilt u weten waar u rekening mee moet houden in de zorg voor uw naaste; wat kan wel en wat kan niet? Op de website van MantelzorgNL leest u alles over mantelzorg en corona.

Contact 
U kunt contact opnemen met Hester Siemons. Zij heeft vaker contact met GGZ-mantelzorgers. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met Marie Louise van der Ploeg, Jehzira Huwaë of Loes Hendrickx. U vindt hier onze contactgegevens. Wilt u graag meer weten over ons, wie wij zijn en wat onze achtergrond is, lees het dan hier.

Tips, links en folder
Op de website van MantelzorgNL vindt u tips die u mogelijk kunnen helpen. Onder websites en meer vindt u handige links en de folder voor GGZ-mantelzorgers.

Op de hoogte blijven

In onze nieuwsbrief delen wij belangrijk nieuws voor mantelzorgers, berichten over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen en informatie over onze cursussen en activiteiten voor jonge- en volwassen mantelzorgers. Informatie over o.a. deze cursussen en activiteiten delen wij ook op onze Instagram- en Facebookpagina.

Op Instagram kunt u ons ‘volgen’ en op Facebook kunt u ons ‘liken’. U kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Onze nieuwsbrief kunt u toegestuurd krijgen. Wilt u deze voortaan ontvangen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: