Mantelzorg Nijmegen

Zorgen voor een broer, zus, vader, moeder of een ander familielid, in combinatie met school, werken, vrienden en hobby’s kan pittig zijn. Je staat er niet alleen voor dus deel je zorg. Deel je zorg op school, met vrienden of familie of met ons.

Wil je even je hart luchten, wil je dat er iemand even met je meedenkt, wil je andere jonge mantelzorgers ontmoeten of heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je ondersteunen via e-mail, door te bellen of door ergens met jou af te spreken. Wanneer je het fijn vindt om af te spreken kijken we eerst of dat dit op een veilige manier kan. We moeten natuurlijk rekening houden met de maatregelen van de overheid.

Je kunt contact opnemen met Jehzira Huwaë. Jehzira heeft vaker contact met jonge mantelzorgers en zij organiseert activiteiten voor jou en andere jonge mantelzorgers. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met Marie Louise van der Ploeg of Hester Siemons. Je vindt hier onze contactgegevens. Wil je graag meer weten over ons, wie wij zijn en wat onze achtergrond is, lees het dan hier.

Tips

Op de website van JMZpro vind je 3 supertips. Onder websites en meer vind je handige links en de folder voor jonge mantelzorgers.

Op de hoogte blijven

Wij versturen een digitale nieuwsbrief en wij plaatsten berichten op onze Facebookpagina. Je leest hier meer over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen, belangrijk nieuws voor jonge mantelzorgers, het programma van het mantelzorgcafé en informatie over activiteiten voor jonge mantelzorgers.

Whatsapp
Speciaal voor jonge mantelzorgers kunnen wij ook een Whatsapp bericht sturen wanneer wij een activiteit voor jonge mantelzorgers organiseren. Wil je vanaf nu ook Whatsapp berichten toegestuurd krijgen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in.

Facebook
Je kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Als je zelf actief bent op Facebook dan kun je deze pagina ‘liken’ zodat de berichten die gedeeld worden boven in je feed komen te staan. 

Nieuwsbrief
Wij verzenden de nieuwsbrief alleen digitaal. Wil je deze nieuwsbrief vanaf nu ook toegestuurd krijgen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Alle nieuwsbrieven zijn overigens terug te vinden op deze website. 

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: