Mantelzorg Nijmegen

Zorgen voor of je zorgen maken om iemand waar je veel om geeft, in combinatie met school, werken, vrienden en hobby’s kan moeilijk zijn. Je staat er niet alleen voor dus deel je zorg. Deel je zorg op school, met familie, vrienden of met ons. Wij zijn er voor jou wanneer jij even je hart wil luchten en wanneer je iemand nodig hebt om met jou mee te denken. Maar ook wanneer je andere jonge mantelzorgers wil ontmoeten of als andere je vragen hebt. Wij kunnen jou hierbij helpen. Wij kunnen jou helpen via e-mail, door te bellen of door ergens met jou af te spreken. Als je bij ons geen antwoord krijgt op jouw vragen dan kijken wij samen met jou wie jou wel verder kan helpen.

Corona
Ook in deze coronatijd kun je ons nog steeds bereiken voor vragen of voor een gesprek. Hierboven las je het ook, wij kunnen jou ondersteunen via e-mail, door te bellen of door ergens met jou af te spreken. Wanneer je het fijn vindt om af te spreken kijken we samen of dat dit op een veilige manier kan.

MantelzorgNL
Als mantelzorger wil je weten waar je rekening mee moet houden wanneer je voor je naaste zorgt; wat kan wel en wat kan niet? Op de website van MantelzorgNL lees je alles over corona en mantelzorg.

Contact
Je kunt contact opnemen met Jehzira Huwaë. Jehzira heeft vaker contact met jonge mantelzorgers en zij organiseert activiteiten voor jou en andere jonge mantelzorgers. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met Marie Louise van der Ploeg of Hester Siemons. Je vindt hier onze contactgegevens. Wil je graag meer weten over ons, wie wij zijn en wat onze achtergrond is, lees het dan hier.

Tips, links en folder
Op de website van JMZpro vind je 3 supertips. Onder websites en meer vind je handige links en de folder voor jonge mantelzorgers.

Op de hoogte blijven

In onze nieuwsbrief delen wij belangrijk nieuws voor mantelzorgers en berichten over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen. We delen hier ook het programma van het Mantelzorgcafé en informatie over andere activiteiten voor volwassen- en jonge mantelzorgers. Op Facebook en Instagram delen wij vooral het programma van het Mantelzorgcafé en informatie over andere activiteiten die wij organiseren. Ben je actief op Facebook, dan kun je ons ‘liken’. Ben je actief op Instagram, dan kun je ons ‘volgen’. Wil je voortaan de nieuwsbrief krijgen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in.

Whatsapp
Wanneer wij activiteiten voor jonge mantelzorgers organiseren kunnen wij jou een Whatsappbericht sturen. Wil je voortaan Whatsappberichten krijgen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: