Activiteiten

Wij organiseren meerdere activiteiten waar migranten mantelzorgers bij kunnen aansluiten. Wij organiseren ook speciaal voor migranten mantelzorgers een of twee activiteiten per jaar. Informatie over deze activiteiten plaatsen wij op deze pagina. Wij delen dit dan ook in onze nieuwsbrief, op Instagram en op Facebook. 

Corona

Mocht het coronavirus zorgen voor nieuwe maatregelen waardoor wij een activiteit anders invulling moeten geven niet door kunnen laten gaan dan zullen wij dit delen in onze nieuwsbrief, op Instagram en op Facebook.

Op de hoogte blijven

In onze nieuwsbrief delen wij belangrijk nieuws voor mantelzorgers en berichten over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen. We delen hier ook het programma van het Mantelzorgcafé en informatie over andere activiteiten voor volwassen- en jonge mantelzorgers. Op Instagram en Facebook delen wij met name het programma van het Mantelzorgcafé en informatie over andere activiteiten die wij organiseren.

Op Instagram kunt u ons ‘volgen’ en op Facebook kunt u ons ‘liken’. U kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Onze nieuwsbrief kunt u toegestuurd krijgen. Wilt u deze voortaan ontvangen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: