Activiteiten

Vind je het leuk om andere jongeren te ontmoeten die ook thuis voor iemand zorgen of zich vaak veel zorgen maken om iemand? En vind je het leuk om een paar uurtjes even aan iets anders te denken en je te ontspannen? Kom dan een keer naar een activiteit speciaal voor jonge mantelzorgers!

Get Together

Het kan fijn zijn om voor je familielid te zorgen. Maar soms kan het ook wat te veel worden. Je moet ook goed voor jezelf blijven zorgen. Dat doe je bijvoorbeeld door even te ontspannen en andere jonge mantelzorgers te leren kennen bij een Get together! Het kan heel waardevol zijn om andere jonge mantelzorgers te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

Week van de Jonge Mantelzorger

Ieder jaar is er in de maand juni een Week van de Jonge Mantelzorger. Tijdens deze week organiseren we o.a. een of meerdere leuke activiteiten! Lees hier meer over deze Week van de Jonge Mantelzorger.

Kom jij de volgende keer ook?

Wil je voortaan uitgenodigd worden voor deze activiteiten en nieuws krijgen over de Week van de Jonge Mantelzorger? Laat ons dit dan weten en neem contact met ons op! Je kunt ons whatsappen, sms-en, bellen, e-mailen of bezoeken tijdens een van onze spreekuren.

Op de hoogte blijven
Je kunt ons ook ‘liken’ op Facebook zodat je alles ziet wat wij op Facebook delen. Hier zie je al onze activiteiten voorbij komen maar ook nieuws over de Week van de Jonge Mantelzorger, filmpjes, links en artikelen.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: