Activiteiten

Speciaal voor jonge mantelzorgers organiseren wij een of twee keer per jaar activiteiten. Deze noemen wij een Get Together of een Come Get It. Bij een Get Together organiseren we een leuke en gezellige activiteit, online of face to face. Bij een Come Get It delen we iets uit.

Wat wij organiseren is alleen voor jou en andere jonge mantelzorgers. Het is niet de bedoeling dat jouw ouders, een broer, zus of vriend blijven hangen tijdens de activiteit.

We starten binnenkort ook met een gespreksgroep zodat jonge mantelzorgers ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen en met elkaar kunnen praten.

Week van de Jonge Mantelzorger

Wij organiseren vaak ook een Get Together en/of een Come Get It in de Week van de Jonge Mantelzorger. Lees hier meer over de Week van de Jonge Mantelzorger. 

Op de hoogte blijven

Op Instagram en Facebook delen wij nieuws over de Get Together’s, de Come Get It’s, de Week van de Jonge Mantelzorger en heel veel meer. Dus zorg dat je ons volgt! 

Wil je als eerste weten wat wij voor jonge mantelzorgers organiseren dan kunnen wij jou een Whatsappberichtje sturen wanneer we iets gaan doen. Wil je deze voortaan krijgen, stuur dan een appje naar 06-10351333 of vul het contactformulier in.