Doe mee

Get Together & Come Get It

Mantelzorg Nijmegen organiseert jaarlijks meerdere activiteiten voor jonge mantelzorgers. Een activiteit noemt Mantelzorg Nijmegen een Get Together of Come Get It. Bij een Get Together probeert Mantelzorg Nijmegen altijd iets leuks en gezelligs met meerdere jonge mantelzorgers te gaan doen, in een online- of fysieke vorm. Bij een Come Get It delen we iets leuks uit, een traktatie.
Wat er tijdens een Get Together wordt georganiseerd of wat er bij een Come Get It wordt uitgedeeld kondigt Mantelzorg Nijmegen aan in de digitale nieuwsbrief, op de Facebookpagina en in een Whatsapp bericht. 

Week van de Jonge Mantelzorger

In juni is er een landelijke Week van de Jonge Mantelzorger. In deze week doet Mantelzorg Nijmegen ieder jaar haar best om op een leuke manier stil te staan bij de grote en belangrijke rol van jonge mantelzorgers en zij probeert jonge mantelzorgers op een bijzondere manier in het zonnetje te zetten. Hoe Mantelzorg Nijmegen invulling geeft aan de Week van de Jonge Mantelzorger is ieder jaar weer een verassing.

Op de hoogte blijven

Mantelzorg Nijmegen verstuurt een digitale nieuwsbrief en plaatst berichten op haar Facebookpagina. Je leest hier meer over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen, belangrijk nieuws voor mantelzorgers en de activiteiten die Mantelzorg Nijmegen zelf of mede organiseert voor jonge mantelzorgers.

Whatsapp
Speciaal voor jonge mantelzorgers kan Mantelzorg Nijmegen ook een Whatsapp bericht sturen wanneer er een activiteit voor jonge mantelzorgers wordt georganiseerd. Wil je vanaf nu ook Whatsapp berichten toegestuurd krijgen, stuur Mantelzorg Nijmegen hier dan een e-mail over of vul het contactformulier in.

Facebook
Je kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die Mantelzorg Nijmegen op haar Facebookpagina heeft geplaatst. Als je zelf actief bent op Facebook dan kun je deze pagina ‘liken’ zodat de berichten die gedeeld worden boven in je feed komen te staan. 

Nieuwsbrief
Mantelzorg Nijmegen verzendt de nieuwsbrief alleen digitaal. Wil je deze nieuwsbrief vanaf nu ook toegestuurd krijgen, stuur Mantelzorg Nijmegen hier dan een e-mail over of vul het contactformulier in. Alle nieuwsbrieven zijn overigens terug te vinden op deze website. 

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: