Activiteiten

Wij organiseren meerdere activiteiten waar jonge mantelzorgers bij kunnen aansluiten. We proberen ook speciaal voor jonge mantelzorgers een of twee activiteiten per jaar te organiseren. Deze activiteiten noemen we een Get Together of een Come Get It.

Bij een Get Together organiseren we een leuke en gezellige activiteit met meerdere jonge mantelzorgers, in een online- of fysieke vorm. Bij een Come Get It delen we iets uit. Wat er tijdens een Get Together wordt georganiseerd of wat er bij een Come Get It wordt uitgedeeld kondigen we aan in de digitale nieuwsbrief en op de Facebookpagina. Jonge mantelzorgers die zich aan hebben gemeld voor Whatsapp berichten ontvangen een Whatsapp bericht. Er wordt ook vaak een Get Together of een Come Get It in de Week van de Jonge Mantelzorger georganiseerd. Lees hier meer over de Week van de Jonge Mantelzorger en reacties van ouders en jonge mantelzorgers over de Week van de Jonge Mantelzorger.

Op de hoogte blijven

Wij versturen een digitale nieuwsbrief en wij plaatsten berichten op onze Facebookpagina. Je leest hier meer over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen, belangrijk nieuws voor jonge mantelzorgers, het programma van het mantelzorgcafé en informatie over activiteiten voor jonge mantelzorgers.

Whatsapp
Speciaal voor jonge mantelzorgers kunnen wij ook een Whatsapp bericht sturen wanneer wij een activiteit voor jonge mantelzorgers organiseren. Wil je vanaf nu ook Whatsapp berichten toegestuurd krijgen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in.

Facebook
Je kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Als je zelf actief bent op Facebook dan kun je deze pagina ‘liken’ zodat de berichten die gedeeld worden boven in je feed komen te staan. 

Nieuwsbrief
Wij verzenden de nieuwsbrief alleen digitaal. Wil je deze nieuwsbrief vanaf nu ook toegestuurd krijgen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Alle nieuwsbrieven zijn overigens terug te vinden op deze website. 
 

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: