Leer anderen kennen, doe mee!

Komende maanden geen activiteiten i.v.m. het coronavirus

“Voorzichtigheid nu is beter dan spijt achteraf”, zei premier Rutte over de maatregelen die hij tijdens de persconferentie op dinsdag 21 april bekend maakte. Evenementen vormen een risico op te snelle en te brede verspreiding van het virus, oordeelt het kabinet. En dus wordt het verbod op evenementen met vergunnings- en meldplicht verlengd tot 1 september. Wij hebben daarom besloten om de komende maanden geen fysieke activiteiten voor jonge mantelzorgers te organiseren. Lees hier meer over het coronavirus en mantelzorg(ondersteuning).

Op de hoogte blijven

Mantelzorg Nijmegen verstuurt een digitale nieuwsbrief en plaatst berichten op de Facebookpagina. Je leest hier meer over belangrijk nieuws voor jonge mantelzorgers en de activiteiten die Mantelzorg Nijmegen zelf of mede organiseert voor jonge mantelzorgers wanneer dat weer is toegestaan.

Facebook
Je kunt op onze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Als je zelf actief bent op Facebook dan kun je onze pagina ‘liken’ zodat de berichten die wij delen boven in je feed komen te staan.

Nieuwsbrief
Wij verzenden onze nieuwsbrief alleen digitaal. Wil je deze vanaf nu ook toegestuurd krijgen, stuur ons hier dan een e-mail over of vul het contactformulier in. Alle nieuwsbrieven zijn overigens terug te vinden op onze website.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: