Activiteiten

Activiteiten

Wij organiseren een paar activiteiten per jaar, een Get Together of een Come Get It. Bij een Get Together organiseren we een leuke en gezellige activiteit. Zo kun je even iets voor jezelf doen op een plek waar het alleen om jou draait. En je ontmoet andere jonge mantelzorgers die in een vergelijkbare situatie zitten en samen kun je iets leuks doen, online of face to face. Bij een Come Get It delen we iets uit, een klein cadeautje speciaal voor jou omdat we waarderen wat je allemaal doet.

Week van de Jonge Mantelzorger

Wij organiseren vaak ook een Get Together en/of een Come Get It in de Week van de Jonge Mantelzorger. Lees hier meer over de Week van de Jonge Mantelzorger.

Gespreksgroep

Wij organiseren ook een gespreksgroep, Jouw verhaal. De gespreksgroep is een plek waar jij jouw verhaal kwijt kan, waar het over jou gaat en waar er naar je wordt geluisterd. Je leer hier andere jonge mantelzorgers kennen. Misschien herken je jezelf in de verhalen van anderen, kun je andere tips geven of juist tips krijgen en zo van elkaar leren. En door te leren kun je hopelijk (nog) beter omgaan met jouw zorgsituatie en ook goed voor jezelf gaan of blijven zorgen. De gespreksgroep is voor jonge mantelzorgers van 18 t/m 30 jaar. Ben je iets jonger of iets ouder maar wil je graag deelnemen, neem dan alsnog contact op.

Op de hoogte blijven

Op Instagram en Facebook delen wij nieuws over onze activiteiten, de Week van de Jonge Mantelzorger, de gespreksgroep en heel veel meer. Dus zorg dat je ons volgt! 

Wil je als eerste weten wat wij voor jonge mantelzorgers organiseren dan kunnen wij jou een Whatsappberichtje sturen wanneer we iets gaan doen. Wil je deze voortaan krijgen, stuur dan een appje naar 06-10351333 of vul het contactformulier in.