Activiteiten

Wij organiseren meerdere activiteiten waar jonge mantelzorgers bij kunnen aansluiten. We proberen ook speciaal voor jonge mantelzorgers een of twee activiteiten per jaar te organiseren. Deze activiteiten noemen we een Get Together of een Come Get It.

Bij een Get Together organiseren we een leuke en gezellige activiteit met meerdere jonge mantelzorgers, online of face to face. Bij een Come Get It delen we iets uit. Wat we gaan doen of uitdelen delen we altijd in de nieuwsbrief, op Instagram en op Facebook. Jonge mantelzorgers die zich aan hebben gemeld voor Whatsapp berichten krijgen van ons een Whatsapp bericht.

Er wordt ook vaak een Get Together of een Come Get It in de Week van de Jonge Mantelzorger georganiseerd. Lees hier wat reacties van ouders en jonge mantelzorgers.

Op de hoogte blijven

In onze nieuwsbrief delen wij belangrijk nieuws voor mantelzorgers en berichten over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen. We delen hier ook het programma van het Mantelzorgcafé en informatie over andere activiteiten voor volwassen- en jonge mantelzorgers. Op Facebook en Instagram delen wij vooral het programma van het Mantelzorgcafé en informatie over andere activiteiten die wij organiseren. Ben je actief op Facebook, dan kun je ons ‘liken’. Ben je actief op Instagram, dan kun je ons ‘volgen’. Wil je voortaan de nieuwsbrief krijgen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in.

Whatsapp
Wanneer wij activiteiten voor jonge mantelzorgers organiseren kunnen wij jou een Whatsappbericht sturen. Wil je voortaan Whatsappberichten krijgen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: