Activiteiten

Wij organiseren meerdere activiteiten waar jonge mantelzorgers bij kunnen aansluiten. We proberen ook speciaal voor jonge mantelzorgers een of twee activiteiten per jaar te organiseren. Deze activiteiten noemen we een Get Together of een Come Get It. Bij een Get Together organiseren we een leuke en gezellige activiteit voor een groep jonge mantelzorgers, online of face to face. Bij een Come Get It delen we iets uit.

Week van de Jonge Mantelzorger

Wij organiseren ook dit jaar een Come Get It en een Get Together in de Week van de Jonge Mantelzorger. Meer informatie over deze bijzondere week delen wij hier.

Corona

Mocht het coronavirus zorgen voor nieuwe maatregelen waardoor wij een activiteit anders invulling moeten geven niet door kunnen laten gaan dan zullen wij dit delen in onze nieuwsbrief, op Instagram en op Facebook.

Op de hoogte blijven

Op Instagram en Facebook delen wij nieuws over de Get Together’s, de Come Get It’s, de Week van de Jonge Mantelzorger en heel veel meer. Dus zorg dat je ons volgt! 

Wil je als eerste weten wat wij voor jonge mantelzorgers organiseren dan kunnen wij jou een Whatsappberichtje sturen wanneer we iets gaan doen. Wil je deze voortaan krijgen, stuur dan een appje naar 06-10351333 of vul het contactformulier in.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: