Selecteer een pagina

Team

Mantelzorg Nijmegen bestaat uit drie mantelzorgconsulenten: Jehzira Huwaë, Marie Louise van der Ploeg en Hester Siemons. Het team wordt beleidsmatig ondersteund door Conny van der Aalsvoort.

 

Jehzira Huwaë

Jehzira is ondanks haar jonge leeftijd al gepokt en gemazeld als mantelzorgconsulent. Jehzira heeft daarnaast jarenlang diverse ontmoetingsactiviteiten georganiseerd en bewoners begeleid bij initiatieven. Kortom, ze is van vele markten thuis. Ze komt zelf uit een Molukse familie waar mantelzorgers een belangrijke rol hebben gespeeld in het welzijn van haar oma.

Jehzira’s deskundigheid betreft onder andere jonge mantelzorgers. Ze geeft gastlessen over o.a. mantelzorg op middelbaar onderwijs en beroepsopleidingen, ze zit iedere maandag middag bij het ROC om beschikbaar te zijn voor jonge mantelzorgers en professionals die werken met deze bijzondere jongeren en ze organiseerde in 2019 voor het eerst de Week van de Jonge Mantelzorger hier in Nijmegen.

Daarnaast organiseert ze de Dag van de Mantelzorg in Nijmegen en beheert ze onze website en Facebookpagina.

Klik hier om te zien op welke dagen ze werkt en hoe u haar kunt bereiken.

 

Marie Louise van der Ploeg

Marie Louise is 50+ en van origine welzijnswerker. Ze is een bezige bij die je overal tegenkomt in Nijmegen. Naast haar werk als mantelzorgconsulent is ze actief bij diverse bewonersinitiatieven die bijdragen aan de leefbaarheid, ze is vrijwilliger bij het Centrum voor Ontmoeting In Levensvragen (COiL) en ze fietst in het kader van “Fietsen Alle Jaren Nijmegen” met mensen die dat zelf niet meer kunnen met een “riksja-fiets”. Daarnaast maakt ze in haar vrije tijd kaarsen, die ze verkoopt voor het goede doel.

Marie Louise is onder andere verantwoordelijk voor de wandelingen, de gespreksgroep i.s.m. het COiL, de mantelzorgsalons en ze beheert onze nieuwsbrief.

Klik hier om te zien op welke dagen ze werkt en hoe u haar kunt bereiken.

Hester Siemons

Informatie volgt.

Klik hier om te zien op welke dagen ze werkt en hoe u haar kunt bereiken.

Conny van der Aalsvoort

Conny heeft jarenlang ervaring als beleidsmedewerker. Ze is een echte netwerker is daardoor goed op de hoogte van wat er zich afspeelt in de stad en wie waar mee bezig is. Haar expertise beslaat onder andere diversiteit en informele zorg (ondersteuning door zorgvrijwilligers).

Conny is niet alleen onze beleidsadviseur maar kan ook ingezet worden door overheden en andere organisaties voor hulp en advies bij het opstellen en invoeren van mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid.

Klik hier om te zien op welke dagen ze werkt en hoe u haar kunt bereiken.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: