Regelingen

Als een mantelzorger voor iemand zorgt, verandert er vaak financieel van alles. Allerlei regelingen kunnen invloed hebben op de financiële situatie. Er zijn regelingen waar een mantelzorger last van kan hebben, maar ook regelingen waar een mantelzorger juist zijn of haar voordeel mee kan doen. Klik hier voor een overzicht van regelingen waar een mantelzorger uit Nijmegen mogelijk gebruik van kan maken.

Op de hoogte blijven

Wij versturen een digitale nieuwsbrief en wij plaatsen berichten op onze Facebookpagina. Je leest hier meer over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen, belangrijk nieuws voor mantelzorgers, het programma van het Mantelzorgcafé en informatie over andere activiteiten. 

Facebook
Je kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Als je zelf actief bent op Facebook dan kun je onze Facebookpagina ‘liken’ zodat de berichten die worden gedeeld voortaan bij je onder de aandacht worden gebracht.

Nieuwsbrief
Wij verzenden onze nieuwsbrief alleen digitaal. Wil je deze nieuwsbrief voortaan ook toegestuurd krijgen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Alle nieuwsbrieven zijn overigens terug te vinden op onze website.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: