Regelingen

Als een mantelzorger voor iemand zorgt, verandert er vaak financieel van alles. Allerlei regelingen kunnen invloed hebben op de financiële situatie. Er zijn regelingen waar een mantelzorger last van kan hebben, maar ook regelingen waar een mantelzorger juist zijn of haar voordeel mee kan doen. Klik hier voor een overzicht van landelijke regelingen en regelingen specifiek voor een mantelzorger uit Nijmegen mogelijk gebruik van kan maken.

Op de hoogte blijven

In onze nieuwsbrief delen wij belangrijk nieuws voor mantelzorgers, berichten over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen en informatie over onze cursussen en activiteiten voor jonge- en volwassen mantelzorgers. Informatie over o.a. deze cursussen en activiteiten delen wij ook op onze LinkedIn-, Instagram– en Facebookpagina.

Op LinkedIn en Instagram kun je ons ‘volgen’ en op Facebook kun je ons ‘liken’. Onze nieuwsbrief kun je toegestuurd krijgen. Wil je deze voortaan ontvangen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in.