Regelingen

Als een mantelzorger voor iemand zorgt, verandert er vaak financieel van alles. Allerlei regelingen kunnen invloed hebben op de financiële situatie. Er zijn regelingen waar een mantelzorger last van kan hebben, maar ook regelingen waar een mantelzorger juist zijn of haar voordeel mee kan doen. Klik hier voor een overzicht van regelingen waar een mantelzorger uit Nijmegen mogelijk gebruik van kan maken.

Op de hoogte blijven

Op onze Facebookpagina, onze LinkedInpagina en in onze nieuwsbrief delen wij belangrijk nieuws voor mantelzorgers, berichten over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen, het programma van het Mantelzorgcafé en informatie over andere activiteiten voor volwassen- en jonge mantelzorgers.
Je kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Als je actief bent op Facebook dan kun je onze Facebookpagina ‘liken’. Als je actief bent op LinkedIn dan kun je onze LinkedInpagina ‘volgen’. Onze nieuwsbrief kun je toegestuurd krijgen. Wil je voortaan de nieuwsbrief ontvangen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: