Mantelzorg Nijmegen

Voor wie

Mantelzorg Nijmegen is er voor alle mantelzorgers in Nijmegen. Wij hebben extra aandacht voor drie specifieke groepen: jonge mantelzorgersmigranten mantelzorgers en GGZ-mantelzorgers.

 

Individuele ondersteuning

Mantelzorgers kunnen bij ons terecht wanneer zij behoefte hebben aan een luisterend oor, het bespreken van hun zorgen en mogelijke oplossingen hiervoor. Een gesprek kan bijvoorbeeld gaan over het behouden of terugvinden van de eigen balans in combinatie met de mantelzorgtaken. Of over praktische zaken zoals bijvoorbeeld respijtzorg en de regelingen van de gemeente Nijmegen. Maar ook wanneer zij iemand nodig hebben die kan meedenken over de nodige zorg en ondersteuning. Wij kunnen hen hierbij ondersteunen.

Wij kunnen mantelzorgers ondersteunen via e-mail, door te bellen of door ergens met hen af te spreken. Mocht een vraag niet bij ons thuishoren, dan kijken wij samen waar zij wel terecht kunnen met deze vraag.

 

Collectieve ondersteuning

Wij organiseren meerdere activiteiten en wij hebben een cursusaanbod voor mantelzorgers.

 

Contact

Je vindt hier onze contactgegevens. Wil je graag meer weten over ons, wie wij zijn en wat onze achtergrond is, lees het dan hier.

 

Kosten

Wij brengen geen kosten in rekening voor de ondersteuning aan mantelzorgers.

 

Op de hoogte blijven

In onze nieuwsbrief delen wij belangrijk nieuws voor mantelzorgers, berichten over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen en informatie over onze cursussen en activiteiten voor jonge- en volwassen mantelzorgers. Informatie over o.a. deze cursussen en activiteiten delen wij ook op onze LinkedIn-, Instagram– en Facebookpagina.

Op LinkedIn en Instagram kun je ons ‘volgen’ en op Facebook kun je ons ‘liken’. Onze nieuwsbrief kun je toegestuurd krijgen. Wil je deze voortaan ontvangen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in.