Jij bent er voor een ander, wij zijn er voor jou!

Professionals kunnen bij Mantelzorg Nijmegen terecht voor o.a. informatie en advies bij zorgvragen waar er sprake is van mantelzorg en mogelijk (dreigende) overbelasting. Mantelzorg Nijmegen denkt graag met je mee en adviseert over mogelijke regelingen en het ondersteuningsaanbod dat er voor mantelzorgers beschikbaar is. Lees hier meer over de inzet van Mantelzorg Nijmegen.

Folders

Mantelzorg Nijmegen heeft een folder voor mantelzorgers, een folder voor jonge mantelzorgers en een folder voor professionals. Deze folders zijn hier terug te vinden.

Op de hoogte blijven

Mantelzorg Nijmegen verstuurt een digitale nieuwsbrief en plaatst berichten op haar Facebookpagina. Mantelzorgers en professionals lezen hier meer over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen, belangrijk nieuws voor mantelzorgers, het programma van het Mantelzorgcafé en informatie over andere activiteiten.  

Facebook
Mantelzorgers en professionals kunnen op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die Mantelzorg Nijmegen op haar Facebookpagina heeft geplaatst. Als zij zelf actief zijn op Facebook dan kunnen zij deze pagina ‘liken’ zodat de berichten die worden gedeeld voortaan bij hen onder de aandacht worden gebracht.

Nieuwsbrief
Mantelzorg Nijmegen verzendt haar nieuwsbrief alleen digitaal. Als een mantelzorger of professional deze voortaan wilt ontvangen kunnen zij Mantelzorg Nijmegen een e-mail sturen met dit verzoek of het contactformulier invullen. Alle nieuwsbrieven zijn overigens terug te vinden op onze website.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: