Overige activiteiten

Afhankelijk van wat wij van mantelzorgers horen, waar de vragen en behoeftes liggen, organiseren we (bij voldoende aanmeldingen) bijvoorbeeld een Mindfulnesstraining en een gespreksgroep. Mocht u interesse hebben in een van deze activiteiten of een andere activiteit, maak uw interesse dan bij ons kenbaar. Vul hiervoor het contactformulier in.

Op de hoogte blijven

We houden mantelzorgers op de hoogte van de activiteiten die wij zelf of mede organiseren door middel van onze digitale nieuwsbrief en onze Facebookpagina.

Facebook
U kunt op onze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebook pagina hebben geplaatst. Als u zelf actief bent op Facebook dan kunt u onze pagina ‘liken’ zodat de berichten die wij delen voortaan bij u onder de aandacht worden gebracht.

Nieuwsbrief
Wij verzenden onze nieuwsbrief alleen digitaal. Wilt u deze voortaan ontvangen, stuur ons dan een e-mail met dit verzoek of vul het contactformulier in. Als u niet in het bezit bent van een e-mailadres dan kunt u de Stip in uw wijk bezoeken en daar vragen of ze de nieuwsbrief voor u willen uitdraaien. Alle nieuwsbrieven zijn overigens terug te vinden op onze website.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: