Mantelzorgdag

Op 10 november is het de landelijke Dag van de Mantelzorg. Op deze bijzondere dag worden mantelzorgers extra in het zonnetje gezet. In Nijmegen besteden we hier ieder jaar opnieuw aandacht aan.

Uit een enquete die we in 2016 onder mantelzorgers hebben gehouden, kwam naar voren dat mantelzorgers elkaar graag willen ontmoeten, willen ontspannen, ervaringen uit willen wisselen en gezamenlijk willen eten. Hier willen we graag gehoor aan geven. In november 2017 hebben we met 130 Nijmeegse mantelzorgers heerlijk gegeten bij restaurant De Meesterproef. In 2018 zullen we uitwijken naar een nieuwe prachtige locatie.

Voor wie
Bent u mantelzorger en woonachtig in de Gemeente Nijmegen? Woont u niet in Nijmegen maar zorgt u voor iemand die deelneemt aan Deel de Dag van Sterker sociaal werk? Dan bent u van harte welkom op de Nijmeegse Dag van de Mantelzorg. In oktober wordt bekend gemaakt waar we dit jaar welkom zijn. U zult berichten op onze Facebookpagina voorbij zien komen, folders op plekken in Nijmegen tegen komen en als u al bekend bij ons bent dan kunt u van ons een folder in de brievenbus verwachten. U kunt daartoe het contactformulier op deze site invullen.

Aanmeldperiode
Aanmelden voor de Dag van de Mantelzorg is nog niet mogelijk.
De aanmeldperiode is van maandag 22 oktober t/m donderdag 25 oktober. Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Volgorde van aanmelding is bepalend.
Telefonisch aanmelden is mogelijk van 9.00 tot 16.00 uur via tel. (024) 365 01 50.
Aanmelden is ook mogelijk via e-mail: info@mantelzorg-nijmegen.nl.
Vermeldt in de e-mail je naam en telefoonnummer. Wanneer je terug gebeld bent is de aanmelding afgerond.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: