Mantelzorgcafé

Het Mantelzorgcafé is een plek om als mantelzorger andere mantelzorgers te ontmoeten, informatie te verkrijgen en ervaringen te delen. Daarnaast is het een plek waar het ondersteuningsaanbod voor mantelzorgers wordt samengebracht, in de vorm van workshops, informatieavonden en trainingen. Elke maand heeft een eigen onderwerp of thema. Het Mantelzorgcafé is gratis toegankelijk en staat open voor iedereen in Nijmegen die zorgt voor een dierbare, voor vrijwilligers, zorgprofessionals en andere belangstellenden.

Mantelzorgcafé in Wijkcentrum Dukenburg

Elke eerste woensdag van de maand bent u van 19.00 uur tot 21.00 uur van harte welkom in Wijkcentrum Dukenburg. Vanaf 19.00 uur bent u welkom voor koffie, thee en een praatje. Het programma start vervolgens om 19.30 uur.
Adres: Meijhorst 7039, 6537 EP in Nijmegen. 

Mantelzorgcafé in Voorzieningenhart De Biezantijn

Elke vierde vrijdag van de maand bent u van 10.00 uur tot 12.00 uur van harte welkom in Voorzieningenhart De Biezantijn. Vanaf 10.00 uur bent u welkom voor koffie, thee en een praatje. Het programma start vervolgens om 10.30 uur.
Adres: Waterstraat 146,  6541 TN in Nijmegen.

Op de hoogte blijven

Mantelzorg Nijmegen verstuurt een digitale nieuwbrief en plaatst berichten op de Facebookpagina. U leest hier o.a. meer over het Mantelzorgcafé. Het mantelzorgcafé heeft overigens ook een eigen Facebookpagina.

Facebook
U kunt op onze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Als u zelf actief bent op Facebook dan kunt u onze pagina ‘liken’ zodat de berichten die wij delen voortaan bij u onder de aandacht worden gebracht.

Nieuwsbrief
Wij verzenden onze nieuwsbrief alleen digitaal. Wilt u deze voortaan ook ontvangen, stuur ons dan een e-mail met dit verzoek of vul het contactformulier in. Als u niet in het bezit bent van een e-mailadres dan kunt u de Stip in uw wijk bezoeken en daar vragen of ze de nieuwsbrief voor u willen uitdraaien. Alle nieuwsbrieven zijn terug te vinden op onze website.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: