Mantelzorgcafé

Op de eerste maandag en donderdag van de maand organiseren wij het Mantelzorgcafé. Op maandag bent u van harte welkom van 19.00 uur tot 21.00 uur in Deel De Dag Brakkenstein, Kanunnik van Kekenstraat 2. En op donderdag bent u van harte welkom van 10.00 uur tot 12.00 uur in de Wijkfabriek Wolfskuil, Koninginnelaan 1. Deelname aan het Mantelzorgcafé is voor u gratis.

Tijdens het Mantelzorgcafé kunt u op ontspannen wijze andere mantelzorgers ontmoeten die in een vergelijkbare situatie zitten, ervaringen en tips met elkaar delen en informatie vergaren over verschillende thema’s. Er is een gevarieerd programma. Dit programma delen wij in onze nieuwsbrief, op Instagram en op Facebook.

Gezond Ouder Worden Nijmegen

Het Mantelzorgcafé is een activiteit van het samenwerkingsverband Gezond Ouder Worden Nijmegen. Dit samenwerkingsverband bestaat uit Sterker sociaal werk – Mantelzorg Nijmegen, ZZG Zorggroep, GGD Gelderland Zuid, Gemeente Nijmegen, Netwerk 100, NEO Huisartsenzorg en Bindkracht 10.

Corona

In verband met het coronavirus zijn er een aantal spelregels voor deelname aan het Mantelzorgcafé. U vindt de spelregels hier. Wij gaan er vanuit dat wij u in het Mantelzorgcafé kunnen ontvangen. Mocht het coronavirus zorgen voor nieuwe maatregelen waardoor het Mantelzorgcafé onverhoopt niet door kan gaan dan zullen wij dit delen in onze nieuwsbrief, op Instagram en op Facebook.

Op de hoogte blijven

In onze nieuwsbrief delen wij belangrijk nieuws voor mantelzorgers en berichten over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen. We delen hier ook het programma van het Mantelzorgcafé en informatie over andere activiteiten voor volwassen- en jonge mantelzorgers. Op Instagram en Facebook delen wij met name het programma van het Mantelzorgcafé en informatie over andere activiteiten die wij organiseren.

Op Instagram kunt u ons ‘volgen’ en op Facebook kunt u ons ‘liken’. U kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Onze nieuwsbrief kunt u toegestuurd krijgen. Wilt u deze voortaan ontvangen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: