Mantelzorgcafé

Het mantelzorgcafé is een plek om als mantelzorger andere mantelzorgers te ontmoeten, informatie te verkrijgen en ervaringen te delen. Daarnaast is het een plek waar het ondersteuningsaanbod voor mantelzorgers wordt samengebracht, in de vorm van workshops, informatieavonden en trainingen. Elke maand heeft een eigen onderwerp of thema. Het mantelzorgcafé is gratis toegankelijk en staat open voor iedereen in Nijmegen die zorgt voor een dierbare, voor vrijwilligers, zorgprofessionals en andere belangstellenden.

Wanneer
Elke eerste woensdag van de maand bent u van 19.00 tot 21.00 uur van harte welkom bij het mantelzorgcafé in Wijkcentrum Dukenburg. Het adres hiervan is Meijhorst 7039, 6537 EP in Nijmegen.
Vanaf 19:00 bent u welkom voor koffie, thee en een praatje. Het programma start vervolgens om 19:30.

Gratis respijtzorg
Wilt u het mantelzorgcafé bezoeken maar kunt u moeilijk thuis weg? Dan kunt u gratis gebruik maken van respijtzorg. Deze zorg wordt dan geleverd door Mantelaar. E-mail uw verzoek hiervoor naar mantelzorgcafe@gmail.com.

Op de hoogte blijven 
We houden mantelzorgers op de hoogte van de activiteiten die wij zelf of mede organiseren door middel van onze digitale nieuwsbrief en onze Facebook pagina. Het mantelzorgcafé heeft overigens ook een eigen Facebook pagina.

Facebook
U kunt op onze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebook pagina hebben geplaatst. Als u zelf actief bent op Facebook dan kunt u onze pagina ‘liken’ zodat de berichten die wij delen voortaan bij u onder de aandacht worden gebracht.

Nieuwsbrief
Wij verzenden onze nieuwsbrief alleen digitaal. Als u niet in het bezit bent van een e-mailadres dan kunt u de Stip in uw wijk bezoeken en daar vragen of ze de nieuwsbrief voor u willen uitdraaien. Alle nieuwsbrieven zijn overigens terug te vinden op onze website.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: