Mantelzorgcafé

Op de eerste maandag en op de eerste donderdag van de maand organiseren wij het Mantelzorgcafé. U bent van harte welkom op maandag van 19.00 uur tot 21.00 uur in Deel De Dag Brakkenstein, Kanunnik van Kekenstraat 2 en/of op donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur in de Wijkfabriek Wolfskuil, Koninginnelaan 1. Deelname aan het Mantelzorgcafé is voor u gratis.

Tijdens het Mantelzorgcafé kunt u op ontspannen wijze andere mantelzorgers ontmoeten die in een vergelijkbare situatie zitten, ervaringen en tips met elkaar delen en informatie vergaren over verschillende thema’s. Er is een gevarieerd programma. Dit programma wordt o.a. aangekondigd op onze Facebookpagina en in onze digitale nieuwsbrief.

Corona

In verband met het coronavirus zijn er een aantal spelregels voor deelname aan het Mantelzorgcafé:

  1. Blijf thuis als u klachten heeft die passen bij het coronavirus.
  2. Zorg dat u niet eerder dan 10 minuten voor aanvang aanwezig bent.
  3. Desinfecteer uw handen.
  4. Schud geen handen, geef elkaar de ruimte en houd tenminste 1,5 meter afstand.

Wij gaan er vanuit dat wij u in het Mantelzorgcafé kunnen ontvangen. Mocht het coronavirus zorgen voor nieuwe maatregelen waardoor het Mantelzorgcafé onverhoopt niet door kan gaan dan zullen wij dit o.a. via de website en de Facebookpagina kenbaar maken.

Gezond Ouder Worden Nijmegen
Het Mantelzorgcafé is een activiteit van het samenwerkingsverband Gezond Ouder Worden Nijmegen. Dit samenwerkingsverband bestaat uit Sterker sociaal werk – Mantelzorg Nijmegen, ZZG Zorggroep, GGD Gelderland Zuid, Gemeente Nijmegen, Netwerk 100, NEO Huisartsenzorg en Bindkracht 10.

Op de hoogte blijven

Wij versturen een digitale nieuwsbrief en wij plaatsen berichten op onze Facebookpagina. U leest hier meer over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen, belangrijk nieuws voor mantelzorgers, het programma van het Mantelzorgcafé en informatie over andere activiteiten.

Facebook
U kunt op deze website, zonder in te hoeven loggen op Facebook, de berichten terug lezen die wij op onze Facebookpagina hebben geplaatst. Als u zelf actief bent op Facebook dan kunt u onze Facebookpagina ‘liken’ zodat de berichten die worden gedeeld voortaan bij u onder de aandacht worden gebracht.

Nieuwsbrief
Wij verzenden onze nieuwsbrief alleen digitaal. Wilt u deze nieuwsbrief voortaan ook toegestuurd krijgen, stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Alle nieuwsbrieven zijn overigens terug te vinden op onze website.

Mantelzorg Nijmegen is een onderdeel van: